2022 ve 2023’de Kazandıracak Altcoin Önerileri

2022 ve 2023’de Kazandıracak Altcoin Önerileri
2022 ve 2023’de Kazandıracak Altcoin ÖnerileriGünümüzde her geçen gün kripto para birimleri üzerinden yapılan yatırımlar artış göstermekte ve bu bağlamda Bitcoin’e alternatif arayan bireyler, kazandıracak altcoinleri araştırmaktadır....

2022 ve 2023’de Kazandıracak Altcoin Önerileri

Günümüzde her geçen gün kripto para birimleri üzerinden yapılan yatırımlar artış göstermekte ve bu bağlamda Bitcoin’e alternatif arayan bireyler, kazandıracak altcoinleri araştırmaktadır. Altcoin tavsiye arayışı içerisinde olanlar, 2022 yılı itibariyle artışa geçmiş ve yatırımcılarına büyük bir kar sağlamış birçok altcoin olduğunu bilmelidir. Ancak bilinmesi gerekir ki, hiçbir yatırımcı, güncel trendler üzerinden yapılan tavsiye ve yorumlara %100 güvenmemeli ve mutlaka piyasayı bireysel olarak inceleyerek teknik analiz yaptıktan sonra hangi yatırım enstrümanı üzerinden al-sat işlemi yapacağına karar vermelidir. 2022 ve 2023’de Kazandıracak Altcoin Önerileri 2022 ve 2023’de Kazandıracak Altcoin Önerileri Bitcoin’in yüksek fiyatları nedeniyle alternatif coin seçeneklerine yönelen bireyler, altcoinlerin de hemen hemen aynı mantığa sahip olduğunu bilmelidir. Bu coinler de saklı şifre yöntemi ile mining ile elde edilmekte ve arz talep ilişkisine bağlı olarak değerinin değişmesini sağlamaktadır. Eğer siz de altcoin yatırımı yapmayı planlıyorsanız, 2022 yılı itibariyle değer kazanan ve kripto para yorumcuları tarafından gelecek vadettiği belirtilen coinleri öğrenebilmek için aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz.

Değer Kazanacak Altcoinler 2022 ve 2023

2022’nin Ocak ayından itibaren yükselişe geçen altcoinler, yatırımcılarına büyük bir kazanç sağlamıştır. Özellikle Bitcoin’e göre çok daha uygun fiyatlı olan ve yatırımcıların bütçesini fazla zorlamaması ile öne çıkan altcoinler, yeni yatırımcıların da ilk tercihleri arasında yerini almaktadır. 2022 yılına yükselişle başlayan ve uzman kripto para yorumcularının da 2022’de yükselmeye devam edeceğini belirttiği altcoinler şunlardır. 2022 - 2023'de Yükselecek Olan Altcoinler

  1. Olympus Coin (OHM)
  2. Dogecoin (DOGE)
  3. Ripple Coin (XRP)
  4. Axie Infinity Coin (AXS)
  5. Cardano Coin (ADA)
  6. Solana Coin (SOL)
  7. Binance Coin (BNB)
  8. Shiba Inu Coin (SHIB)
  9. Avalanche Coin (AVAX)
  10. Chainlink Coin (LINK)

Yukarıdaki listede belirtilen altcoinler, altcoin yatırım tavsiyeleri 2022 ve 2023 arayışı içerisinde olan bireylerin sık sık karşılaştığı coinler arasında yerini almaktadır. Ancak bilinmesi gerekir ki, coin tavsiyeleri doğrultusunda direkt olarak alım satımlar yapılmamalı ve yatırım yapılıp yapılmayacağı bireysel teknik analizler ile karar verilmelidir. Bu sayede yatırımlar çok daha sağlıklı şekillenebilecektir.

Analistlerin Yükselmesini Beklediği Altcoinler

Altcoin tavsiye konusu detaylı bir şekilde incelendiği zaman yatırıma en uygun görülen birçok coin türünün var olduğu görülmektedir. Özellikle uzman analistler 5 altcoin türünün büyük bir yükselişe geçeceğini belirtmektedir. Ralli yapması beklenen bu coinler ise aşağıdaki listede sıralanmaktadır.

  1. Klima DAO Coin (KLIMA)
  2. KILT Protocol Coin (KILT)
  3. Olympus Coin (OHM)
  4. Ren Coin (REN)
  5. Energy Web Token (EWT)

Belirtilen bu altcoinlerin 2022 yılı içerisinde büyük bir yükselişte olacağı öngörülmekte ve bu sayede yatırımcılarına büyük bir kar oranı getireceği düşünülmektedir. Eğer siz de bu altcoinler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, aşağıdaki başlıklara göz gezdirebilirsiniz.

Klima DAO Coin (KLIMA)

Klima Coin, likit karbon kredileri piyasasını oluşturmak adına OHM protokolünü kullanan bir altcoin türüdür. Aynı zamanda oldukça büyük bir proje olan KLIMA, 100 milyon Dolar’ın üzerinde bir değere sahip olmasıyla ön plana çıkmaktadır. İşlem hacminin ve talebinin 2022 yılında büyük oranda artacağı düşünülen bu coin, yatırımcıların yeni gözdelerinden bir tanesi haline gelmiştir. Eğer siz de bu coin üzerinden alım satım yapmak istiyorsanız, mutlaka güncel grafikleri incelemeli ve borsa teknik analizi yapmalısınız. Zira daha önce de belirtildiği üzere yatırım tavsiyelerine %100 güvenerek hareket etmek borsada yapılan en büyük yanlışlardan bir tanesidir.

KILT Protocol Coin (KILT)

Almanya merkezli bir coin olan KILT, altcoin yatırım tavsiyeleri 2022 araştırması yapan kişilerin sıkça karşılaştığı bir altcoindir.  1 KILT birim fiyatı yazımızın hazırlandığı tarihte 0.6875 USD şeklindedir. Güncel fiyatları borsa üzerinden takip edebilirsiniz. Bitcoin ve altcoin uzmanları, bu coinde büyük bir artış beklediklerini dile getirmektedir. KILT Protocol Coin’in ön plana çıkmasını sağlayan hususlardan bir tanesi ise DEX, NFT ve oyunlar ile sorunsuz bir şekilde entegre olabilmesidir. Bu sayede hem yatırımcılar, hem de yatırım amacı gütmeyen bireyler bu coini sıkça tercih etmektedir.

Olympus Coin (OHM)

Yatırımcılar ve uzmanların hazine olarak nitelendirdiği OHM, algoritmik bir para birimi protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Piyasa odaklı bir coin olan ve değeri her geçen gün arttığı için yatırımcıların sıkça satın alım işlemi yaptığı bu altcoin, yeniden temellendirme özelliğine sahip olduğu için verim arttırmaya yönelik büyük avantajlar sağlamaktadır. Ancak bu altcoin birimi takas edilemez kripto paralar arasında yer almaktadır. Ethereum ağında işleyen OHM coin, kripto para birimleri üzerinden yeni yatırım yapmaya başlayacak olan yatırımcılar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Olympus üzerinden yatırım yapmayı düşünen bireyler, borsa üzerinden Olympus Coin değer ve işlem grafiklerini detaylı bir şekilde incelemeli ve al-sat işlemleri yapmaya bu doğrultuda karar vermelidir.

Ren Coin (REN)

REN, değer değişikliği ile en çok dikkat çeken kripto para birimleri arasında yer almaktadır. Son dönemlerde işlem hacmini arttırmayı başartan ve bu bağlamda değer kazanan Ren Coin, 2020 yılında piyasaya dahil olmuştur. Yakın bir zamanda işleme açılan bu coin çok eski olmasa da yatırımcılara güven verebilmiştir. Ren Coin’in değer grafikleri incelendiği zaman değerinin sürekli alçalıp yükseldiği görülmektedir. Bu nedenle hızlı al sat işlemleri yaparak anaparasını arttırmak isteyen yatırımcılar için ideal bir seçenek olduğu görülmektedir.

Energy Web Token (EWT)

EWT, enerji sektörü için üretilmiş olan bir altcoin türüdür. Energy Web Chain operasyonları için üretilen ve enerji sektöründeki uygulamaları destekleyebilmek için üretilen bu token, 2019 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. KUCoin borsasından kolayca satın alınabilen bu token, herhangi bir merkeze bağlı değildir. Üstelik bu coini satın almak için diğer kripto paralar da kullanılabilmektedir. Kısaca özetlemek gerekirse; kripto para piyasasında adından sıkça söz ettirmeyi başaran birçok altcoin bulunmaktadır. Bu altcoinlerin bazıları yatırımcılara artış vadedebilmektedir. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi makalemizde belirtilen bilgiler, yatırım tavsiyesi niteliği taşımamakta olup, yorumcuların vermekte olduğu bilgilerin bir derlemesidir. Eğer siz de bu altcoinler üzerinden yatırım yapmayı düşünüyorsanız, mutlaka altcoin yatırım tavsiyeleri 2022 araştırması yaptıktan sonra detaylı bir piyasa ve grafik incelemesi yapmalısınız. Bu sayede kendi yatırımlarınıza kendiniz yön verebilirsiniz. Geleceğinden emin olmadığınız bir altcoin üzerinden yatırım yapacaksanız ise alımlarınızı minimum tutarak kayıp durumunda yaşayacağınız maddi zararı da en aza indirebilirsiniz.

Yukarıda yer alan makale tamamen bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.