Şehir İçi Otobüs Ücretleri Arttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sorumluluğunu Üstleniyor

Şehir İçi Otobüs Ücretleri Arttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sorumluluğunu Üstleniyor
Şehir İçi Otobüs Ücretleri Arttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sorumluluğunu Üstleniyor.  Artan Akaryakıt fiyatlarından sonra dolmuş, otobüs, minibüs biniş fiyatları yükseldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yüksek...

Şehir İçi Otobüs Ücretleri Arttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sorumluluğunu Üstleniyor.  Artan Akaryakıt fiyatlarından sonra dolmuş, otobüs, minibüs biniş fiyatları yükseldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yüksek fiyatları vatandaşlara yansıtmamak adına, kent kart kullananlara daha uygun ulaşım yapabileceğini duyurdu. Yolculuk ücretinin büyük bir bölümünü İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşım tarifelerinin akaryakıta yapılan %97’lik zam ve artan maliyetler nedeniyle güncellenmesi gerekliliği doğrultusunda harekete geçiyor. Vatandaşlarımızın rahat ve hızlı ulaşım hizmetini kesintisiz sağlamak için belediyemiz, yol paralarının ödemelerini üstleniyor. izmir büyükşehir belediyesi otobüs ücretleri izmir büyükşehir belediyesi otobüs ücretleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretini Üstleniyor

Yolculuklarınızda kaliteli hizmetin ve konforun tadını çıkarmak artık İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği ulaşım sistemine biniş yaparak mümkün.

Akaryakıt fiyatları

ndaki artışlar ve genel ekonomik zorluklara rağmen, belediyemiz, halkımızın günlük hayatını kolaylaştırmak adına ulaşım ücretlerinin çoğunu karşılamaktadır.

İzmir Yeni Ulaşım Ücretleri Belli Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 14 Mayıs itibarıyla başlayacak olan yeni ulaşım tarifeleriyle vatandaşlarımıza önemli bir avantaj sunuyor. Artık her binişte sadece 13 TL ödeyerek kent içinde güvenli ve hızlı bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Bu düşük ücret sayesinde herkesin toplu taşımayı tercih etmesi teşvik ediliyor ve trafik sorunlarına çözüm bulunuyor.

Öğrencilere Ulaşım Ücreti 5 TL Oldu

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ücretlerini oldukça makul bir seviyede tutmaktadır. Öğrenci kartına sahip olanlar, sadece 5 TL ödeyerek İzmir'in dört bir yanına kolaylıkla seyahat edebilme imkanına sahip olacaklardır. Böylece gençlerimiz, ulaşım masraflarını düşünmeden eğitimlerine odaklanabilecekler ve şehir içindeki tüm olanaklardan faydalanabileceklerdir. İzmir Büyükşehir Belediyesi, sadece ekonomik açıdan değil, çevresel açıdan da sorumluluklarının farkında olan bir kurumdur. Toplu taşıma araçları sayesinde kent trafiğini azaltmayı ve çevreyi korumayı hedeflemekteyiz. Yol paralarının ödemelerini üstlenerek, bireylerin araç kullanma ihtiyacını azaltmayı amaçlıyoruz. Bu şekilde şehir içindeki hava kirliliği ve trafik yoğunluğu azalacak, temiz bir çevrede yaşamak hepimizin hakkı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.